Preišči ta spletni dnevnik

Strani

sreda, 24. marec 2010

Sveče!





Pred leti je sestra dobila baročno okrašeno svečo!Pa sem, si izposodila tisto lepo svečo ,jo postavila nad tv in jo gledala.Gledala sem jo teden ,štirinajst dni in razmišljala ,ali se lotim"novega izziva" Ob enem pa razmišljala da je treba nakupit perle pa žice ,škatlo kakor bi potem perle spravila in razmišljala pa razmišljala.......................... Vendar me je tista sveče preveč mikala ,bolj kot sam jo gledala bol me je vlekla ,da sem nazadnje šla v nabavo žic in perl!Pa smo se lotili,najprej bolj počasi pa še pisano ,nakar so postajale vedno lepše . Veliko ur dela je vložonega v okraševanje ene sveče vendar so mi lepe in lepe in lepe in jih bom navrjetneje delala dokler bom lahko z prsti migala!:-)

6 komentarjev:

iris-irena pravi ...

čudovite sveče - prekrasni cvetlični aranžmaji!!!
ni čudno, da te je tole čisto zasvojilo, ker delaš zares perfektno in seveda, čestitke, da bodo ugledale "luč" tudi drugje

Unknown pravi ...

skačem po blogusu blog po blog in naletim na....
...wow... res so lepe tele sveče.pa verjetno gre par dni za eno.

PS...se mi le zdi, da prihajajo izpod rok meni znane osbe? (če ne se pa opravičujem za pomoto)

Val-ini Ventilčki pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...

Res prečudovite stvaritve. Imela pa bi le eno vprašanje - s čim se lepi na svečo, je kakšno posebno lepilo??

zasi pravi ...

Tudi mene zanima kako naj na svečo lepim okraske. Krasila bom namreč krstno svečo in nanjo lepila rožice. Mi lahko pomagate z nasvetom?

Val-ini Ventilčki pravi ...

Ko se vejice napravljene,jih povežem v šopke in na konice nakapljam vroče lepilo-vosek ter nalepim na sveče,in to je to.Upam da sem pomagala.(ps: vroč vosek iz tiste vrtnarskle pištole) da bo lažje razumljivo,)
lp